Strategie

Een website is nooit af zeggen wij altijd. Vanaf het moment dat je 'online gaat' dan is dit een proces waarbij je continu kunt en moet verbeteren. Wij staan voor een duurzame samenwerking waarin u profijt heeft van uw online activiteiten. Daar dient wel goed over nagedacht te worden, daarbij helpt WebIDs. Wij weten wat online wel en niet werkt en staan u bij. Of u nu al jaren een website hebt of pas net komt kijken.

Voordat we aan de slag gaan met uw online marketing gaan we eerst de juiste online strategie bepalen. Vanuit deze strategie worden concrete acties en doelen opgesteld, waarmee uw online marketing moet zorgen voor contacten, leads en sales.

Tijd dat het echt iets gaat opleveren

Bestaat uw bedrijf al een tijdje en bent u al online al actief (geweest)? Dan gaan we eerst uw huidige statistieken en werkzaamheden in kaart brengen. Wat gaat op dit moment goed en wat gaat er minder? Met die inzichten gaan we aan de slag met een nieuwe strategiebepaling voor de komende tijd.

Of de eerste stappen online

Gaat u voor het eerst online stappen zetten met uw bedrijf? Wij gaan samen met u op zoek naar de juiste weg die u in de online wereld kunt gaan bewandelen. We bespreken doelstellingen, bekijken uw doelgroep en maken van daaruit een keuze in de middelen die ingezet dienen te worden.

Wij hebben geen kant en klare offerte voor een strategiebepaling. Aan de hand van een persoonlijk gesprek gaan we uw wensen bepalen en zullen wij met een strategisch plan komen om uw online marketing op te zetten. Uit dat plan kunt u een keuze maken.

Tijdens het uitvoeren van uw online marketing is goede communicatie en transparantie belangrijk. U heeft de kennis van uw vakgebied en daar maken wij maar al te graag gebruik van. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste manier online gezet wordt, voor het beste online resultaat.

Ik sta voor je klaar!


Wat zeggen anderen over ons?

  • Persoonlijke aandacht en eerlijk advies
  • Extra moeite is geen uitzondering
  • Meedenkend en enthousiast
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Je kunt er terecht voor advies, koffie en een mooie website.

Een greep uit ons portfolio