Contentmanagement

Worden uw website en sociale media goed bijgehouden? Waardevolle content is een belangrijk middel om de klant een goede online ervaring te geven. Het is dus een van de nuttigste investeringen om uw content up-to-date te houden én goed vindbaar te maken als klanten op zoek zijn naar een antwoord of een oplossing. In het huidige concurrerende digitale landschap is het zaak om content te maken die zowel nuttig als vermakelijk is. WebIDs heeft oog voor wat ‘werkt’ in online teksten. Wij houden uw online platform up-to-date in de vorm van nieuwsberichten, blogs en relevante content voor zoekmachines.

Beheer van uw CMS

Online content vergt zorg en aandacht en kost daarom relatief veel tijd. Heeft u zelf geen tijd om aandacht te besteden aan het managen van uw content? Wij van WebIDs nemen dit werk graag uit handen. Wij houden uw content bij via het gewenste Content Management System (CMS). Op verzoek kunnen wij bijvoorbeeld een online agenda bijhouden, een blog up-to-date houden of met regelmaat nieuwe berichten plaatsen.

Beheer van uw sociale media

Uw klanten zijn in grote getalen aanwezig op sociale media als Facebook, Twitter, Instagram en Youtube. Engagement ontstaat echter pas wanneer de gebruiker wordt voorzien van interessante en vermakelijke content. WebIDs helpt bij het structureel genereren van nieuwe berichten, zodat mensen betrokken raken én betrokken blijven.

Schrijven van blogs

U kent ze wel: websites waarop het laatste nieuwsbericht dateert van meer dan een jaar geleden. Slechte reclame voor de organisatie en een teleurstelling voor iedere (potentiële) klant die de website bezoekt. Wilt u het beter doen? Daar kunnen wij van WebIDs u een handje bij helpen! WebIDs zorgt met regelmaat voor nieuwe berichten, zodat uw klanten altijd up-to-date blijven. Wanneer u zelf al een tekst heeft geschreven, kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van feedback of we kunnen u helpen met het herschrijven van de bestaande teksten.

Zoekmachineoptimalisatie

Een dag zonder content, is een dag niet gevonden. Bijna iedereen die op het internet een product of dienst zoekt, gebruikt de zoekmachine Google. En Google wil zijn gebruikers zo goed mogelijk van dienst zijn met zo relevant mogelijke zoekresultaten. Relevante content is daarom onmisbaar. WebIDs denkt met u mee over prettig leesbare teksten die ervoor zorgen dat uw organisatie hoog in de zoekresultaten komt te staan.

Nieuwsbrieven

Laat uw klanten weten wat u doet! Stuur maandelijks of eens per kwartaal een nieuwsbrief naar uw klanten met daarin het laatste nieuws, de nieuwste producten of aantrekkelijke acties. Een ideale manier om het contact met uw vaste klanten te onderhouden! Wij schrijven de teksten, ontwerpen de nieuwsbrief en zorgen voor verzending.

Ik sta voor je klaar!


Wat zeggen anderen over ons?

  • Persoonlijke aandacht en eerlijk advies
  • Extra moeite is geen uitzondering
  • Meedenkend en enthousiast
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Je kunt er terecht voor advies, koffie en een mooie website.

Een greep uit ons portfolio