Sociale mediamarketing

Wat kan ik met mijn bedrijf met sociale media? In Nederland zijn er 7,5 miljoen geregistreerde Facebookaccounts. Naast Facebook zijn Twitter, YouTube en LinkedIn populaire sociale netwerken. Voor u is het dus belangrijk om op het juiste sociale netwerk aanwezig te zijn en op die manier de juiste doelgroep aan te spreken. Laat uw trouwe klanten zorgen voor nieuwe klanten.

Uw eigen sociale media campagne

Wij verspreiden uw berichten via sociale media die bij uw doelgroep passen. WebIDs promoot uw pagina door middel van advertising of door het structureel genereren van nieuwe content, zodat mensen betrokken raken bij uw bedrijf.

Twitter of Facebook volledig in stijl met uw bedrijf

Uw online identiteit hoort er gelikt uit te zien. Daarin mogen uw Twitter-, Instagram- en Facebookpagina natuurlijk niet achterblijven. Wij zorgen voor professioneel opgezette pagina’s en een verzorgde uitstraling op verschillende kanalen.

Een groter bereik op Twitter

Wilt u uw twitterberichten onder de aandacht van een groter publiek brengen? Wij hebben de kennis en de mogelijkheden om op korte termijn een groter bereik op Twitter te creëren.

Zorg voor engagement op Facebook

Wij van WebIDs weten hoe u de ‘likeability’ van uw Facebookberichten kunt verhogen. Met onze gouden regels voor het opstellen van een Facebookbericht zal u het bereik van uw Facebookpagina snel zien stijgen.

Workshops sociale media voor bedrijven, scholen en organisaties

Laat uw werknemers kennis maken met de sociale media van uw bedrijf. In een workshop geven wij uw medewerkers de tools om zelf aan de slag te gaan met uw Facebookpagina, Twitterpagina, LinkedInpagina of ander sociaal netwerk. Daarnaast krijgen uw werknemers een op maat gemaakte handleiding waarmee zo ook na onze workshop eenvoudig met uw sociale media kunnen blijven werken.

Ik sta voor je klaar!


Wat zeggen anderen over ons?

  • Persoonlijke aandacht en eerlijk advies
  • Extra moeite is geen uitzondering
  • Meedenkend en enthousiast
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Je kunt er terecht voor advies, koffie en een mooie website.

Een greep uit ons portfolio