Zoekmachine optimalisatie

Staat u binnenkort bovenaan in de zoekresultaten? Zeker 90% van de mensen in Nederland zoekt via Google. Zoekmachine optimalisatie is een duurzame manier om je website blijvend onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. Wij kunnen je online vindbaarheid op twee manieren vergroten: 1. optimalisatie van techniek en 2. optimalisatie van teksten. Lees hieronder meer over onze aanpak.

Wat doen wij?

1. Nulmeting
Hoe staat je website er op dit moment voor? We kijken naar de bezoekersaantallen, hoe je nu in Google gevonden wordt en we nemen je website technisch door. Hiermee verkrijgen we goed inzicht in de huidige situatie van je website op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO).

2. Zoekwoordanalyse
Wat zijn je belangrijkste zoekwoorden? Op welke zoekwoorden heb je de meeste concurrentie en welke leveren nu de meeste bezoekers op? Wij brengen in kaart op welke zoekwoorden je het beste kan gaan optimaliseren.

3. Technische optimalisatie
Een goede website houdt ook rekening met de vindbaarheid van zoekmachines en de toegankelijkheid voor je bezoekers. Daarom beginnen we eerst met het doorlopen van je website en zullen we op verschillende punten de techniek verbeteren zodat deze geoptimaliseerd is voor Google.

4. Tekstuele optimalisatie
Als de technische basis van de website goed zit, kunnen we de teksten gaan optimaliseren. Dit doen we zowel website-breed als op individueel pagina-niveau. We schrijven hiervoor goede teksten waarbij de bezoekers niet door hebben dat deze zijn geoptimaliseerd op vindbaarheid.

5. Extra: Linkbuilding
Zijn de resultaten na de technische en tekstuele optimalisatie nog niet goed genoeg? Dan kunnen we gaan inzetten op “linkbuilding”. Wij gaan dan werken aan de online reputatie van je website op het internet. Door verschillende links naar diverse pagina’s van je website te verzorgen kan Google niet meer om je heen.

6. Rapportages
Uiteraard leggen wij onze werkzaamheden, maar ook de geboekte resultaten aan je voor door middel van maandelijkse rapportages. Daarin zullen we ook suggesties doen en tips geven om nóg beter te kunnen scoren in de zoekmachines.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over zoekmachine optimalisatie (SEO)? Wij nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor, dan hebben wij al een eerste analyse gemaakt op welke punten je website beter geoptimaliseerd zou kunnen worden.

Ik sta voor je klaar!


Wat zeggen anderen over ons?

  • Persoonlijke aandacht en eerlijk advies
  • Extra moeite is geen uitzondering
  • Meedenkend en enthousiast
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Je kunt er terecht voor advies, koffie en een mooie website.

Een greep uit ons portfolio